Vesterhavet møder Vesterbro

I tre måneder får københavnere muligheden for at smage Sydvestjyllands køkken uden at krydse Storebælt først. Nymindegab Kro åbner dørene i Helgolandsgade – det københavnske publikum skal nemlig ikke snydes for smagen af Sydvestjylland.

Den nye filial på Andersens boutique-hotel skal agere en lille, sydvestjysk ambassade og promovere de delikatesser, som Sydvestjylland byder på.

De lokale råvarer er i fokus på restauranten, som lokker med bakskuld, lam, vadehavsøsters og havtorn, der alt sammen er hentet fra lokalområdet.

2. oktober rykker den traditionsrige kro fra Nørre Nebel for en stund teltpælene op og slår sig ned i hovedstadens summende centrum. Men man skal være hurtig ude, allerede den 14. december siger de farvel og tak til København og rykker tilbage til de vante rammer i Sydvestjylland.

Læs mere om projektet her...

Bord reservation: (+45) 53 53 92 11

 

Åbningstider:

02. oktober - 14. december

onsdag / torsdag / fredag / lørdag

kl. 18.00 - 22:00

Vi popper op her - gør du?

Vesterhavet møder Vesterbro

Konkurrencer og nyheder - Besøg Facebooksiderne


Nymindegab Kro

Popup-Gourmet. Vesterhavet møder Vesterbro.

Nymindegab Kro

Højt på klittens top finder du Nymindegab Kro - lige ved Vesterhavets kant.

I Nymindegab er der højt til himlen og langt til horisonten. Her mødes himmel og hav i et væld af nuancer, og her indrammer de grågrønne klitter de blanke klitsøer, hvor svømmefugle boltrer sig. Midt i denne storslåede vestjyske natur har kroen i århundrede været samlingspunkt.

Det er den stadig, og vi vil gerne byde dig velkommen i dette sjældne, men smukke stykke Vestjylland.

Andersen Hotel

Popup-Gourmet. Vesterhavet møder Vesterbro.

Andersen Hotel

Velkommen til Andersen Hotel i hjertet af København på Vesterbro.

Alle 73 stilfulde værelser og suiter er unikt indrettede med Designers Guild tapeter, puder og gardiner. Vi er detaljeorienterede, vi tager os tid og vi har hjerte.

Vi tilbyder anderledes muligheder der overrasker vores gæster. Unikke oplevelser vores gæster husker efter deres besøg med et varmt hjerte.

Pop Up Restaurant i samarbejde med Nymindegab kro er vores nyeste tiltag. Vær med når Vesterhavet møder Vesterbro. Kun i København fra 02. oktober - 14. december 2013.